Blog week 2: Wat zijn jouw doelen voor dit jaar?

Gepubliceerd op 12 januari 2022 om 19:36

En dan opeens is er een jaar voorbij, is het januari 2022 geworden welke we in zijn gegaan op gelijke wijze als vorig jaar. Met veel beperkingen, maar daardoor ook de uitdaging om uit te zoeken wat wel mogelijk is. Er zijn tenslotte ook heel veel dingen die gelukkig wel kunnen.

Zoals het afhalen van een heerlijk voorbereidde lunch, high-tea of diner door een plaatselijk restaurant. We kunnen op pad om te wandelen met als het meezit een koffie of thee ‘to-go’. En lukt dat niet, dan neem je het zelf mee. Iets lekkers erbij, en het gevoel van ‘uit zijn’ is er helemaal.

December, en eigenlijk ook november al, is een maand vol met lekkers. Beginnend met de chocoladeletters, banket en al dan niet gevulde speculaas. Om vervolgens meteen door te gaan richting kerst, waarbij het toch bijna gebruikelijk is vooral veel lekkers in huis te halen. En dit verspreid over de dag te nuttigen.

Inmiddels is het dus januari, geworden en zijn alle restjes hopelijk een beetje op. Tijd om weer terug naar ‘normaal’ te gaan, met misschien her en der wat gezonde aanpassingen. Dat kan zijn op het gebied van voeding of beweging, of misschien wel op het gebied van beiden.

Begin januari is hét ultieme moment om de balans op te maken en wellicht wat mooie doelen te stellen.

Mijn doel dit jaar is om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een gezonde leefstijl, op het gebied van voeding en beweging. Onlangs heb ik een webinar gevolgd ‘Breng beweging in je dag’, waarin diep werd ingegaan op de gevolgen van te weinig beweging. Met daarbij tips over het combineren van beweging in het dagelijks leven. Zoals ik in mijn blog van week 40 ook aangaf.


Graag help ik ook jou om je voedings- en bewegingsdoelen dit jaar te halen!

Klik hier om het aanmeldingsformulier in te vullen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.